Home > Professioneel > Vacatures
Vacatures Afdrukken

Juli 2017

Vacature voor 2 spine fellows in de Sint Maartenskliniek. Klik hier voor meer informatie

 

Juni 2017

Vacature Orthopedisch chirurg met bijzondere bekwaamheid in heup- en schouderchirurgie : klik hier voor meer informatie.  

 

Mei 2017

Vacature Orthopedisch chirurg in AZ Sint-Augustinus Veurne : klik hier voor meer informatie.

Vacature Orthopedisch chirurg in AZ Turnhout : klik hier voor meer informatie. Of surf naar http://www.azturnhout.be.

 

April 2017

Fellowship Traumatologie in het UZ Gasthuisberg : klik hier voor meer informatie.

 

Maart 2017

Fellowship in Voet en enkel chirurgie op de dienst Orthopedie Middelheim. Klik hier voor meer informatie.

 

September 2016

 

RZ Tienen zoekt voor de campussen in Tienen en Aarschot een orthopedisch chirurg. 

 

Functie: U bent een orthopedische chirurg met bijkomende bekwaming in traumatologie.• U participeert in de medische staf (multidisciplinaire besprekingen, werkgroepen zorgprogramma’s, intercollegiale toetsing, ook regionaal, bij collega-instituten en in projectgroepen). • U draagt bij aan een zorgverleningsbeleid op sector- en ziekenhuisniveau. • U verricht bereikbaarheidsdiensten.

 

Profiel: U hebt een erkenning in de orthopedie. • U werkt zelfstandig als beroepsbeoefenaar. • U toont tact en een invoelend en luisterend vermogen in contacten met patiënten en hun omgeving. • U communiceert helder, begrijpelijk en genuanceerd over complexe behandelinhoud, zowel mondeling als schriftelijk. • U neemt initiatief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de gezondheidszorg. • U bent flexibel en oplossingsgericht. • U bent tweetalig Nl en Fr. • U deelt onze VIP-visie op zorg.

 

Aanbod: Een contract van onbepaalde duur na een proefperiode van 1 jaar, omvang van de werkzaamheden overeen te komen. • Een boeiende functie in een gemotiveerd team. • Indiensttreding in de loop van 2019.

 

Interesse? Stuur uw motivatiebrief en cv naar medisch directeur dr. Luc Belmans ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) en afdelingshoofd dr. Joost Dewaele (joost.dewaele@rztienen. be), Kliniekstraat 45, 3300 Tienen.

 

 

Juni 2016 - Januari 2017 

 

De dienst Orthopedie CHR Mons Hainaut zoekt een orthopedisch chirurg gespecialiseerd in schouderchirurgie. Onze huidige schouder chirurg verlaat onze dienst om terug te keren naar zijn geboortestreek omwille van familiale redenen.

Er is reeds een grote activiteit in schouder arthroscopie aanwezig.

De dienst orthopedie bestaat uit 4 orthopedisten ( schouder chirurg niet meegerekend) elk gespecialiseerd in  heup, knie , rug, hand, elleboog, voet en enkelchirurgie.

Er zijn ook 2 of 3 assistenten in opleiding aanwezig .

Er wordt eveneens een onderste lidmaat chirurg gerecruteerd door interne selectie.

De plaats is vacant vanaf 1 januari 2017

Gezocht profiel:

- gespecialiseerd in schouderchirurgie ( vooral arthroscopie ) sinds minstens 2 jaar

- ervaring in algemene traumatologie ( 1 wacht op 5)

- bijkomende interesse in kinderorthopedie , elleboog en handchirurgie zijn een pluspunt

- de Franse taal beheersen is een noodzaak, anderstalige kandidaten worden niet uitgesloten op voorwaarde dat men bereid is de taal aan te leren.

Gelieve CV en motivatiebrief te wenden naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Voor bijkomende informatie :  00.32.477.96.63.46 ou 06.86.41.33.34

 

 

November-December 2015

Vacature wervelkolomchirurgie AZ Sint-Maartenskliniek : hier meer informatie.

Juli 2015

 

fellowship dienst orthopedie ZOL: hier meer informatie

 

vacature orthopedisch chirurg bovenste lidmaat sint-maartenskliniek nijmegen

 

Fellowship traumatologie UZ Leuven: hier meer informatie

 

Juni 2015

 

Orthopedisch chirurg met extra bekwaamheid in handchirurgie voor de dienst Orthopedie AZ Sint Maarten - vacature

 

April 2015

 

Orthopedisch chirurg met extra bekwaamheid in bovenste lidmaat voor de dienst Orthopedie in Sint-Andriesziekenhuis Tielt (4 aanwezige orthopedisch chirurgen) 

contact 051/42.50.90 of via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Oktober 2014

 

 

  ALGEMEEN ZIEKENHUIS GROENINGE – KORTRIJK  

Het Kortrijkse fusieziekenhuis az groeninge is het eerste niet-universitair ziekenhuis in Vlaanderen dat een JCIaccreditering heeft verkregen (1065 bedden). Bijna 3000 medewerkers en 230 artsen uit de regio werken sinds de fusie samen aan de uitbouw van een multidisciplinaire zorg waarbij de patiënt centraal staat.   

De dienst orthopedie van het az groeninge heeft een vacature voor een:    

GENEESHEER IN DE ORTHOPEDISCHE CHIRURGIE (m/v) − 

VOLTIJDS    

Functie:    

− Geneesheer in de orthopedische chirurgie subspecialisatie knie-voet    

Van de kandidaat wordt volgend profiel verwacht:    

−  

Erkend zijn als geneesheer-specialist in de orthopedische chirurgie  

−  

Subspecialisatie in de kniechirurgie (prothese- revisie-arthroscopie-sport)  

−  

Subspecialisatie in de voetchirurgie (voet-enkel)  

−  

Kennis en ervaring in de traumatologie   

−  

De capaciteit te hebben zich te kunnen integreren in een groot bestaand team  

−  

Wetenschappelijk geëngageerd strekt tot de aanbeveling  

  De betrekking is vacant vanaf (datum): 01/01/2015    

Schriftelijke sollicitatie, samen met een volledig curriculum vitae, wordt verwacht vóór 01/12/2014 en dient gericht te worden aan:  

− de voorzitter raad van beheer az groeninge, de heer Ph. DE COENE p/a  az groeninge, campus kennedylaan, President  Kennedylaan 4, 8500 Kortrijk    

− de algemeen directeur, dhr. J. DELEU p/a  az groeninge, campus kennedylaan, President  Kennedylaan 4, 8500 Kortrijk    

− de medisch directeur, dr. S. VANDERSCHUEREN p/a  az groeninge, campus kennedylaan, President Kennedylaan 4, 8500 Kortrijk    

Verdere informatie kan bekomen worden bij   

− Dr. Dirk OOSTERLINCK, geneesheer-diensthoofd orthopedie ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) p/a  az groeninge, campus vercruysselaan, Burg. Vercruysselaan 5, 8500 Kortrijk (056/63.35.54)   

 

 

September 2014

 

Voor uitbreiding van de associatie Orthopedie Vilvoorde AZ Jan Portaels zoeken we een nieuwe collega orthopedist (m/v) met specifieke interesse in voet- en enkelchirugie.

Gelieve uw CV te bezorgen of uw vragen te richten naar Dr. Christian Van Laere, diensthoofd orthopedie, Gendarmeriestraat 65 - 1800 Vilvoorde T: 0477 58 30 27 E:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Augustus 2014

 

Voor uitbreiding van de dienst orthopedie van het AZ St Dimpna te Geel (België) zoeken we een nieuwe collega orthopedist met specifieke interesse voor voetchirurgie en traumatologie.

Gelieve uw CV te bezorgen of uw vragen te richten naar Dr J. Feyen, diensthoofd orthopedie, JB Stessensstraat 2, 2440 Geel.  É+32 -14-57.70.12   š Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Augustus 2014

 

 

Een snelle interventie in je afdeling. Een efficiënte ingreep bij een onverwacht probleem. De beslissing om een nieuwe inhoud te geven aan je job. Kortom, een loopbaan in een ziekenhuis op wereldniveau.

Topreferent zijn in patiëntenzorg, opleiding en onderzoek, dat zijn de drie hoofdopdrachten van UZ Leuven. In België en Europa spelen we een toonaangevende rol die we willen behouden  en verder uitbouwen. Daartoe bundelen meer dan 9000 gedreven medewerkers elke dag hun expertise. UZ Leuven behaalde als eerste Belgische ziekenhuis het internationale JCI-label voor veilige en kwaliteitsvolle zorg.

We hebben een opportuniteit voor een (m/v):

Senior-assistent traumatologie (ref. 203042) 

Fellowship in de dienst traumatologie, voor de duur van 1 jaar, verlengbaar met 1 jaar

Situering: De dienst traumatologie beoogt klinische topzorg te leveren aan alle patiënten die door een ongeval getroffen worden, van de eerste opvang tot de genezing, met inbegrip van behandeling van posttraumatische sequelen. Als senior-assistent word je betrokken in het ganse spectrum van de zorg, waarbij je je verder kan ontwikkelen in de speerpunten van de dienst: politraumazorg, traumatologie van het axiale skelet (spinaal trauma, bekken- en acetabulumfracturen), het orthogeriatrisch trauma, schouder- en elleboogfracturen en handtraumata. Je zal naast je klinische opdracht ook betrokken worden in het onderzoek en de onderwijsopdrachten van de dienst. Indien het fellowship 2 jaar bedraagt, kom je in aanmerking voor het KU Leuven-certificaat van “bijkomende opleiding in de traumatologie”.

Opdracht: De senior-assistent zal • De kans krijgen zich te verdiepen in de klinische zorg voor de traumapatiënt. De dienst verricht ieder jaar ongeveer 3500  operatieve ingrepen en verzorgt 18000 poliklinische en meer dan 10000 spoed­gevallen patiënten.

• Actief betrokken worden bij translationeel onderzoek en de introductie van state-of-the-art nieuwe operatieve procedures die door de stafleden in samenwerking met de grootste internationale producenten worden ontwikkeld. Daarnaast is er ook plaats voor basisonderzoek.

• Actief betrokken worden in het onderwijs van de dienst traumatologie met begeleiding van studenten, co-assistenten en assistenten.

Vereisten: • Je bent algemeen of orthopedisch chirurg met een bijzondere interesse in de traumatologie. • Je volgde minstens een AO principles course. • Bij voorkeur volgde je reeds een ATLS- en/of DSTC-opleiding. 

Interesse? Kandidaten voor deze positie kunnen hun cv en motivatiebrief sturen voor 15 oktober 2014 naar  UZ Leuven, Herestraat 49, 3000 Leuven t.a.v. prof. dr. S. Nijs, diensthoofd traumatologie of  via e-mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ). Voor meer informatie kan je terecht bij prof. dr. S. Nijs (tel. +32 (0)16 344 666 of e-mail aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).

www.uzleuven.be/jobs 

 

Juni 2014
Voor het komende academische jaar zoekt men in Bayonne, Frankrijk, een fellow hand en traumatologie.
Voor meer informatie zie bijlage.

 

Maart 2014
De maatschap Orthopedie biedt de mogelijkheid voor jonge orthopedisch chirurgen om een fellowship te lopen.
U vindt meer informatie hier

Januari 2014
De dienst orthopedie van het AZ Sint-Augustinus Veurne heeft een vacature voor een geneesheer-specialist in de orthopedie (voltijds) met bijzondere bekwaming in de kniepathologie.
Hier vindt u meer informatie.

 

Januari 2014
Vacature in Manosque, Frankrijk.

Voor meer informatie klik hier

 

November 2013
Vacature senior assistent traumatologie te Leuven.
Voor meer informatie klik

Augustus 2013

1/ ETABLISSEMENT PRIVE SITUE EN REGION NORD PAS DE CALAIS RECHERCHE SON 2EME CHIRURGIEN ORTHOPEDISTE POUR DEVELOPPER L’ACTIVITE:

 

-        Pas d’apport à prévoir

-        Cabinet de consultation sur place

-        Profil recherché : chirurgien orthopédiste orientation membre supérieur

-        Situation géographique attractive à 30 mn de LILLE, 2 h de PARIS, 1 h30 de BRUXELLES

 

Pour obtenir de plus amples informations, faites nous parvenir votre CV en toute confidentialité à Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ou parau 01 46 89 08 05
Site internet
: www.kaduce.fr

 

2/ CLINIQUE NEUVE A MOINS DE 2H DE PARIS EN REGION CENTRE RECHERCHE DANS LE CADRE D’UN PROJET MEDICAL 1 à 2 CHIRURGIENS ORTHOPEDISTES :

 

-        Etablissement moderne, plateau technique de pointe

-        Pas d’apport à prévoir

-        Cabinet de consultation neuf disponible dans la Clinique

-        Secteur 1 ou 2 possible

-        Aides à l'installation, potentiel d’activité important

-        Profil : CCA/AH, chirurgien orthopédiste polyvalent, spécialisation également appréciée

Pour obtenir de plus amples informations, faites nous parvenir votre CV en toute confidentialité à Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ou parau 01 46 89 08 05
Site internet
: www.kaduce.fr

 

3/ BEL ETABLISSEMENT PRIVE NEUF SITUE SUR LA COTE NORMANDE RECHERCHE CHIRURGIEN ORTHOPEDISTE ORIENTATION CHIRURGIE DE LA MAIN ET DU MEMBRE SUPERIEUR :

 

-        Etablissement très réputé ; Capacité d’accueil de plus de 400 lits et places ; Structure ultra-moderne

-        Plateau technique performant (Grande diversité des pathologies en chirurgie)

-        Potentiel d’activité très important ; Bassin  de population de 400000 hbts

-        Etablissement situé en Zone Franche Urbaine (exonération d'Impôts sur le Revenu notamment pour les nouvelles installations)

-        Superbe qualité de vie en bord de mer, Paris à 2H

 

Contact : Pour obtenir de plus amples informations, faites nous parvenir votre CV en toute confidentialité à Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ou par fax au 01 46 89 08 05
Site internet
: www.kaduce.fr

 

4/ CLINIQUE PRIVÉE A 1H DE PARIS RECHERCHE UN CHIRURGIEN ORTHOPÉDISTE POUR ANTICIPER UN DEPART A LA RETRAITE :

                

-        Etablissement moderne pluridisciplinaire

-        Plateau technique complet

-        Excellente qualité de vie, à 1h de la mer

Pour obtenir de plus amples informations, faites nous parvenir votre CV en toute confidentialité à Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ou parau 01 46 89 08 05
Site internet
: www.kaduce.fr

 

5/ GROUPE DE CHIRURGIENS ORTHOPEDISTES INSTALLE DANS LE SUD DE LA FRANCE EN REGION PACA RECHERCHE leur 4 EME ASSOCIE orientation membre superieur :

 

-        Secteur 2

-        Association en SEL avec praticiens installés en clinique chirurgicale

-        Cabinet de consultation dans la Clinique

-        Fort potentiel d’activité

-        Profil recherché : ACCA orientation membre supérieur exclusive

-        Qualité de vie exceptionnelle à 1h de Marseille et45 min d’Aix en Provence

Pour obtenir de plus amples informations, faites nous parvenir votre CV en toute confidentialité à Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ou parau 01 46 89 08 05
Site internet
: www.kaduce.fr

 

6/ CLINIQUE PRIVEE SITUEE DANS LE SUD DE LA FRANCE EN REGION LANGUEDOC ROUSSILLON RECHERCHE UNCHIRURGIEN ORTHOPEDISTE POUR COMPLETER L’EQUIPE :

 

-        Activité phare de l’établissement

-        Cabinet de consultation disponible au sein de la Clinique

-        Fort potentiel d’activité

-        Bassin de population de la Clinique de 180 000 hbts

-        Profil : CCA

-        Excellente qualité de vie, climat de type méditerranéen, à moins de 50 minutes des bords de mer

 

Pour obtenir de plus amples informations, faites nous parvenir votre CV en toute confidentialité à Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ou parau 01 46 89 08 05
Site internet
: www.kaduce.fr

 

Mei 2013

De vakgroep orthopedie van het Onze-Lieve-Vrouwe Gasthuis in Amsterdam is gestart met de werving van een orthopedisch chirurg.

Voor meer informatie klik hier.

 

 

Kalender

<<  Oktober 2017  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
      
     

LoginSubgroepen
schouder
knie
Logo BHS
Logo invert
trauma
botra
bss_logo

logo_belgian_hand_group


vogv